04. april 2013 · Write a comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

 

Gjorde ju ett inhopp som flislisa igår åt BINAB. Var inställd på att ratta gamla hederliga muzen men det blev att köra nytt =)

Fröken Larsson, skogen, ny bil, tandem & krok =katastrof?
Lägg där till en 5 minuters regnskur över Piteå med påföljande isbildning =dubbeltrubbel!

Faktiskt så parkerade jag bilen på garaget utan att ligga i nåt dike =)

Hade lite problem med att få av & på baljan från bilen så Blondie fick rycka in och hjälpa till lite men så blir det när man inte har vanan inne. Jag mutade honom med två hembakta kubbar så jag hoppas jag blidkade honom lite för min okunskap men så är det ju med allt som är nytt…..

Var lite lerigt & krokigt där vi var. Att det då sen började spöregna när jag for in med näst sista lasset gjorde ju inte saken bättre!
När jag for tillbaka då jag lossat så skvittrade det fint runt hjulen i ungefär 5 minuter innan det slutade & då var det isgata! Men jag tog mig fram, sakta men förhoppningsvis säkert, med sista lasset

Tror nästan jag ska hålla mig till att köra papperstrailer men ack så långtråkigt. För nog händer det mer när man får vara ute i skogen än att ligga och harva mellan Kappa & Haraholmen.
Tur man har haft en chef med en ängels tålamod som stått ut att ha mig i sina bilar, för att inte tala om resten av jobbgänget! Dom kan få en guldstjärna allihopa!

 

Blir nog ingenting idag då det blev lite dåligt om material där det är lite avstånd så man kan köra med två bilar så jag får nog ledigt idag

Blir att fixa med lite pappersjobb idag tror jag

Ha det gott alla där ute ♥

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.