Mamma

Växte som sagt upp med mina morföräldrar i en by utanför Överkalix

Mormor var frisör i hela sitt liv & hon gick tyvärr bort 2004, hon blev 84 år. Morfar han lever & bor fortfarande kvar på hemgården. Morbror & hans barn ser efter så att han får handlat mat och annat. Han vägrar ha hemtjänst & ett boende på Brännagården är inte att tala om! Han ska bo kvar till dom får bära ut honom…..

Pappa har jag bara träffat en gång. Har pratat med honom ett fåtal gånger på telefon, Jag letade upp honom då jag fått junior. Fann även att jag hade en farmor här i Piteå som jag hann med att träffa några gånger innan hon gick bort, tyvärr ansåg man att man hade viktigare saker för sig än att hälsa på henne 🙁

Pappa har tyvärr problem med alkohol & min mamma hade även hon problem med spriten. Blev tyvärr mer eller  mindre tablettmissbrukare istället, men tyvärr så sa kroppen upp sig i en alldeles för tidig ålder, hon blev bara 46 år.

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.