26. juli 2011 · 3 comments · Categories: Allmänt · Tags: ,

Jobb jobb jobb

Andra har semester men jag tillbringar den mesta av min tid på arbetet. Kommer nu att jobba ett antal dagar innan nästa ledighet. Faktiskt både i Bc & ute i bil, lyckats klämma in två taxipass i mitt redan späckade schema. Jag glömde hjärnan hemma eller slagit av den när jag lovat saker & ting. Har nog bara kollat om jag är ledig just den dan men glömt att titta på det stora hela……
Dvs jag tänkte inte alls!

PDOL bygget är i full fart. Flera försäljningsstånd var igång redan i stan under eftermiddagen.

Apropå stan, sambon kom och hämtade mig efter jobbet då ♥ pärlan tjurat ihop lite, hon tycker inte man behöver ladda längre -rugguggla!!
Nåväl vi bestämde att han skulle göra lite saker & jag strosa på stan under tiden för att sen mötas upp. Hade språkats vid tidigare & gjort upp om en ungefärlig tid vi skulle träffas så jag börjar knata mot där han är. Tänkte i mitt stilla sinne att vi skulle käka middag ihop på typ Thai Garden eller Pentryt. Tji fick jag…. han ringer & är en bra bit på väg hem & hade glömt mig!!!

Allvarligt……… Tja vad säger man? 😉 Kommer nog att hitta nåt lämpligt motdrag 😛

Dax för kvällsmacka innan sängen, sen blir det eftermiddagsarbete resten av veckan som är kvar

About the author: uddenhaxan

3 kommentarer

  1. Int rugguggla….en Pärluggla! Som snart är heelt utan reservdelar…om det går som jag tror.

  2. Ooops hur kan han glömma dig?? Jag tycker du snabbt skall finna motdraget *s*, vi kvinnor finner oss inte i detta!
    Fotosaken där, undra om jag är bjuden in på samma som du? Nolia city å ett företag från malmö…min kusin va på detta i Boden å det hade varit kö, ruggigt försenade så hon sket i det, gjorde bara vissa delar om jag förstod henne rätt. jag ska dit på torsdag iaf, hoppas det är bra!!

    • Jo, var i Luleå på The Studio & det vart stora förseningar, tror vi blev fotade två-tre timmar efter vi skulle varit där. Man får hoppas folk lessnat den tiden på kvällen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.