03. december 2010 · 2 comments · Categories: Jobb · Tags: , , ,

verkar avtal tolkas

Tydligen har Branschorganisationen en annan tolkning av avtalet än vad Transport har, så dom anser att schemalägga folk på 9 pass efter varann är helt okej!  Tydligen så har dom rätt att lägga 10 dar om dom så vill…… Men någon vilotid efter dessa pass har vi inte hört nåt om.

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, eller rättare sagt jag gör det senare!

Tyvärr sover inte jag mer än två, tre timmar efter nattjobb. När jag jobbade i Piteå så sov jag mellan 17-21 & det var det som räddade mig så jag kunde jobba natt, men jag ser ingen möjlighet till det här då vissa pass är 18-04. Absolut inga ovanliga pass under fredag & lördag då man sitter i ute i bilen men då hade man lediga dagar efter det…..

Nu inser man hur bra det var i Piteå!

About the author: uddenhaxan

2 kommentarer

  1. Det är ju helt befängt!!

    Om inte du klarar av att sova mellan nattjobben, blir du ju en fara i trafiken- både risk för dig själv och andra. sedan är ju frågan hur man mår och vad livet går ut på ?

    Försök att söka dig ngt annat…finns inte Piteå kvar?

    // Anna

  2. Nix, är tillsatt där men jag håller ögonen öppna för allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.