10. november 2010 · 1 comment · Categories: Jobb · Tags: , ,

Bilden funnen via google.se!!

Snöat hela dan idag! Tur man suttit inomhus & myst 😉 Myst kan man väl iof inte säga att vi gjort utan vi har jobbat ganska hårt =)

På vägen hem var det trafik! Mötte polis, ambulans & brandkåren i höjd med Bertnäs men  läste sen då jag kom hem att det var en brand i en ladugård i Norrfjärdenområdet, dock tom på djur iaf.

Vilka idioter det finns efter vägarna! Varför ha så bråttom? I sånt är väder så kommer man inte fram fortare bara för att man chansar & håller sig i vänsterfilen. Rätt vad det är så sitter man i mitträcket istället!!

Håll avståndet & slappna av så kommer man hem till nära & kära!

Flygen har ”hållit sig i skinnet” något plan har varit lite sent men inte mer, hoppas det håller i sig resten av kvällen oxå”

Väl hemma var det lite spännande att ta sig in, ett spår inte mer så sambon måste ut & lufta traktorn lite senare

Vi möblerade just om i vardagsrummet, flyttade soffan mot fönstret& fåtöljerna mer mot kaminen. Känns bättre & få en öppnare lösning samt att soffan är lite väl dyr för att stå allt för nära kaminen & få lädret förstört. Ser helkonstigt ut men jag får iaf värme =)

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Ja visst kan man bli irriterad på en del i trafiken. Inte trevligt när de lägger sig i vänsterfilen och drar upp en massa snörök..grr..
    En kär vän till mig var med om en olycka igår vid Rosvikinfarten- allt gick bra för henne, dock lite repor på bilen, men vad gör det…
    Så alla ni efter E4:an- kör försiktigt!!

    Jag som i vanliga fall älskar snö, sitter nu här hemma med en kropp som håller på att värka sönder…skitväder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.