06. november 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt · Tags:

Snöblandat regn, grått & trist! *brr* riktigt inomhus- & elda värmeljusväder 🙂

IMG_6639

Köpte varma gossiga duntofflor på IKEA, så nu ska jag väl ändå sluta frysa om fötterna. Den svarta julbocken fick även den följa med hem!.
Bilden var inge bra, vet ej vart inspirationen att fota tog vägen…. *suck* snacka om att göra alla fel som går att göra… svart på svart, ljus i bakgrunden mm mm. Jaja, bättre lycka nästa gång!

Värmeljus blev inköpta, kompostkärl till skåpet (titta nåt vettigt), servetter, lite mera ljus, handdukar (röda), badrumsmatta (naturligtvis röd) osv osv. Jag som skulle försöka hålla börsen stängd 🙂

Maten funkade bra hela dagen. Lite hårdbröd med tubost som mellis, sen till lunch så hade med mig en liten egen matlåda som jag värmde i micron när VB käkade & jag satt lite fint med ryggen mot all personal. Med facit i hand hade jag oxå kunnat äta det. Sen på vägen hem så stannade vi & käkade på Frasses i Kalix med VB’s son som vi hämtade upp på hans skolan. På Frasses så tog jag en liten portion köttbullar & mos, den innehöll 5 köttbullar & jag kanske åt 2½-3 + lite lite mos och det gick bra att äta.

Ska prova på att göra lite torsk till middag, så vi får se hur det slutar….

Ha det bra alla

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Ja, det är bra tråkigt väder nu… Och snorhalt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.