23. maj 2011 · 2 comments · Categories: Allmänt

Var sol & fint i morse men sen så öppnade himlen sig! Det fullkomligt öste ner! Tråk men det blir ganska härligt i luften efteråt.
Besökte Cederkliniken i morse & fick första sprutan Twinrix, en månad till nästa. Bäst att börja i tid, är ju ”bara” 6 månader till vi åker iväg, igen 😉

Sambon & jag var till stan & förstörde lite pengar i eftermiddag. Han var värre än mig, med råge.
Jag fyndade nya jympadojjor, fjolårets modell till mer än halva priset! Sambon var värre blev några siffror mer då det blev investerat i nya vitvaror till huset.

 

Fyndade lite i arkivet mitt, insåg att jag inte har mycket bilder innan 2006, iaf inte digitalt. Måste scanna in massor med bilder, har man ny scanner så måste man ju använda den =)

[nggallery id=37]

About the author: uddenhaxan

2 kommentarer

 1. Hej!
  Du skrev en kommentar i min blogg för ett tag sedan angående mitt inlägg om att flytta till WordPress. Jag tänkte fråga om jag skulle få fråga lite angående en sådan flytt? Om du skulle ha tid och lust att kanske skriva ett mail?
  Tänkte att jag kanske skulle skaffa en egen domän att ha WordPress på. Finns det någon speciell sida för domän/webbhotell du kan rekommendera?
  Har du några speciella tips om hur man kan gå tillväga för att installera/komma igång med WordPress?

  Tack på förhand!
  MVH /Erica Pettersson 😀
  (http://pitetjej.webblogg.se)

 2. Hallå! Lät ju underbart att det är varmt där redan. Tack för infon! 🙂 Ska bli så härligt! Hoppas allt är bra med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.