18. december 2013 · 3 comments · Categories: Ego

20130811_041009.jpg

Idag är en riktig skitdag!! Mår fan piss!

Gissar att en massa enskilda händelser har samlats ihop och fått bägaren att rinna över, just nu är jag inte ens i närheten av den ”positiva” Lotta jag brukar vara, utan långt ifrån! Nu är det lågvatten, inte ens Häxan surtant är här!

Allt känns som att det går i en nedåtgående spiral….. Kanske det är följden att bo här i Överkalix?

Känns just nu som man förlorat allt och håller även på att förlora mig själv och framförallt vem jag är.

Jag hade det ju bra! hade en sambo som jag älskade men nånstans så tappade vi bort varandra, eller det var nog jag som tappade bort honom! Jag gjorde det oförlåtliga och hittade en annan karl som jag träffade 🙁   Den karlen försvann ju också fortare än isen i en varm drink….
Måste säga att det förvånade mig att han inte kunde ta det samtalet med mig, med tanke på allt annat som diskuteras under alla samtal vi haft, och dom har varit många till antalet.
Gissar att hans sambo inte var förtjust i att vi skulle ha kontakt med varann i fortsättningen och det kan man förstå, Överkalix är ju inte stort och vi håller ju dessutom till i samma kommun…..

Känner mig jävligt ensam dessutom, saknar ju den tvåsamhet som vi hade men just den känslan har blivit bättre, är ju ändå lite av en eremit emellanåt.

Visst, sitter 17 mil från det livet jag hade i Piteå och kan inte riktigt spontant komma på en kaffe direkt men telefonen finns ju …
Kikade i historiken på telefon och kan väl gott säga att 85 – 90% av alla samtal är utgående! Finns några få återkommande personer som ringer till mig och resten ringer tillbaka efter jag ringt till dom först….
Jag gillar ju att surra men ärligt så är jag lite less att vara den som ALLTID håller kontakten! Energin har dränerats ur mig…….

Varför ska det vara så svårt att i min ålder passa in i andras liv (som singel)? Har alla ett allt för inrutad & stressad livsstil så man inte har tid för annat? Eller är nog hos mig felet ligger? Brukar jag inte alltid gå hem hos en del av det kvinnliga könet då jag kan vara både för frispråkig och öppen, säger ju ofta vad jag tycker och det passar inte hos alla, vilket jag absolut köper.

Kanske dax att inse att man inte passar in i folks liv & varför då lägga ner energi på att höra av sig då man nästan aldrig får någonting tillbaka!

Enda positiva att se fram emot är trettondagsfesten i Timrå! förhoppningsvis träffar man en massa nytt folk och knyter nya kontakter

Nä går och gräver ner mig ett tag till!!!

 

About the author: Lotta

Norrbottniska som hamnat i Tokholmia Kört lastbil (schakt/grus) i denna tokiga stad några år, mestadels på norra sidan. Bytte till växlare sommaren -18 och dET är bland det roligaste jag gjort

3 kommentarer

 1. Tyvärr så kan det nog vara så. När två delar på sig så kan nog dom flesta försvinna :-/
  Har inga utav mina bekanta kvar från mitt liv m 2…..
  Har nu hittat underbara vänner (både par o singlar) som jag har när jag är singel……och om jag hittar nån.
  Vet inte vad felet är men en teori jag har att paren är rädda för starka singelkvinnor…..
  -Oj hon klarar sig själv eller ta inte min karl!!….. Rätta mig gärna…..vill inte ha rätt

 2. ÅÅåå vad jag vill krama om dig just nu!! Du kommer att hitta DEN rätta, jag lovar! Den energin och det skrattet som bara Lotta kan ge kommer tillbaka ska du se! Skickar massor med positiv energi till dig och du vet att du alltid är välkommen hit!!
  Kramar i massor

 3. Det är svårt det där med vänner. Har haft de som jag alltid ska hålla kontakten med, speciellt om de har bekymmer. Hör aldrig av sig själva och är inte intresserade om det är något som tynger mig. Jag har slutat höra av mig till de vännerna och får med det mer energi kvar till mig själv. Kvar har man kanske ett mindre antal vänner men de som kan ge energi inte bara ta. Det blir bättre ska du se.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.