09. maj 2011 · 2 comments · Categories: Allmänt · Tags:

Sådär nu börjar datorparken bli i ordning igen.
Ny hårddisk & dvd läsare/brännare till stationära.  Sen blev det en multiskrivare oxå av bara farten. *ops*
Scannern var stenålders & funkade inte med Windows 7 & vem var nödvändigtvis tvungen att ha ett dokument scannat idag???

Jo just jag!

Blev en trådlös HP så nu kan man gömma undan den nånstans då den kanske inte används så mycket men jag antar att färgskrivaren jag har nu kommer antagligen att få vandra vidare, inge fel på den & den skriver ut riktigt bra bilder. Men har vi nu en ny så….. 😉

 

Annars så är fönstren färdigputsade =) Skönt att ha det gjort

Funderade på lite trädgårdsjobb men har ingen skottkärra att köra bort krattningen med då sambon ”råkades” toucha till den med traktorn & ni kan ju gissa vilken som fick bucklor & blev en aning skev?
Sambon åkte till stan för att inhandla en men modellen han skulle ha var slut, brorsan (från Boden) svängde in på Rusta när han nu kom ner ikväll men där var dom oxå slut! Behöver alla nya skottkärror i år?

About the author: uddenhaxan

2 kommentarer

  1. Svar: Tack för ditt svar i min blogg angående bloggbytet 😀
    Vad glad jag blev att det var någon som själv har erfarenhet av att använda WordPress! Jag har funderat på att gå den vägen att köpa domän/webbhotell och installera WordPress där, så jag tackar för erbjudandet att höra av mig med frågor. Kommer nog att anta det erbjudandet när det blir dags (har inte bestämt mig till 100%, men det blir mer och mer säkert för varje gång blogg.se strular… 😉

    Hoppas att du har en underbar vårdag!
    MVH /Erica Pettersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.