19. juli 2011 · 1 comment · Categories: Ego, Jobb · Tags: , ,

 

dansar råttorna på bordet =)

Nä riktigt så är det inte, eller…. ?

Sambon rymde som sagt till Island igår med svågern & en kompis till honom & jag hoppas dom har det underbart där & att sambon kommer hem med massor av foton!

Jag rände på stan för att försöka hitta några tunikor/klänningar som kan följa med till Thailand, kom på att det är nog bäst att kika på sånt innan höstkläderna kommer in, vilket dom redan gjort……. För sen är det väl svårt att hitta, ska kika vidare på bonprix.se & se hurvida jag ska beställa därifrån eller inte.. hittade några intressanta men jag vet inte riktigt hur storlekarna är men det går ju alltid att skicka tillbaka. Håller även ett öga på tradera.

Apropå tradera så har jag pockethamstring där =) Budat in en massa Liza Marklund & Mari Jungstet böcker där. Samlar på mig inför resan.

 

Idag går tiden mest till att tvätta, får passa på när det är underbart torkväder! Nu ska jag snart dra täcket över huvudet inför nattjobb, skulle egentligen jobbet eftermiddag men pga krasslig nattpersonal så blev det lite byten. Vi har ju lite tajt med folk men som tur var så gick det smärtfritt denna gången. Vi har ju haft en jädrans massa pass i juli & augusti som blivit omplacerade på kvarvarande personal då en person helt plötsligt slutade här i juni. Men med god vilja & lite påverkan på semester så har det gott men peppar peppar det gäller att hålla sig frisk nu.
Tur som var kommer första semestergänget tillbaka den 25:e & dom bör ju vara sugna på jobb eller hur ?! 😉

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.