31. oktober 2011 · Write a comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Vaknade typ 3 i morse & kunde inte sova vidare 🙁
Så jag har plockat, diskat & hunnit med en hel del i tvättstugan. Sambon jobbade natt så jag har kunnat rumstera på här bäst jag ville =)

Udden

Blivit en del bildlösa inlägg på sistone så nu får ni en morgonfärsk en!

Får se om jag lastar in kameran i pärlan & drar iväg nånstans?! Är grymt fotosugen nu, haft lite låg inspiration på sista tiden men det kanske beror på att man jobbat ganska mycket, mörkt när man börjar & mörkt då man slutar………

Fredagkvällen spenderades i sällskap av LB, Vi käkade sushi, drack vin, badade spabad & mådde allmänt gott! Avrundade kvällen i lämplig tid för att inte vara helt borta lördag 😉

Lördagen spenderades åt hemmet, vilket var välbehövligt. Seriöst jag tror vi bor 14 personer i hushållet!! Tvätt, prylar osv eller är sanningen den att vi , bägge två, är urusla på att hålla efter??

Vi var bjudna på namngivelse för Sanna’s son Rasmus i Luleå men eftersom det blev lite tajt med tid för middasgsbjudningen senare så fick vi avstå. Man kan inte hinna med allt =)

Rasmus

Lördagens middag vart middag på Thaigarden med svärföräldrarna, svågrar, fastrar/farbröder, sambos, fruar, barn  osv. Ett glatt gäng som överlag var nöjd med maten. Sen for vi vidare till M för efterrätt & dryck av olika slag =)
Vi gav upp vid 22 -tiden med tanke på att jag skulle upp & jobba morgonen efter. En mycket trevlig kväll!

Söndagen var jobb för hela slanten & jag tror allvarligt att jag slocknade vid 20-tiden igårkväll, kanske därför man vaknade & steg upp vid halv 3 i morse??

 

Kanske vila en stund innan man åker? Vindstilla ute så man får nog hitta vatten =)

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.