18. maj 2009 · Write a comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Sitter här alldeles ensammen mitt i natten. Nattchauffören har nog tagit sig en tupplur. Jag har slingat det jag ska, surrat lite med andra bolaget & skickat iväg sista flyget på dom mm mm. Dammtorkat lite runt datorerna & nu ska jag tömma lite returpapper och sen kolla lite till på Knight Rider men det är ju dom nya avsnitten & dom är ju inte lika bra som de med Hasselhoff 😉

Snart får jag börja med nattens roligaste, väcka upp folk 🙂 Har första väckningen om ca 45 minuter.

Sambon skulle visst vara hemma & ledig hela veckan…. då var den friden förstörd..;)
Nä nu ska jag kolla lite tv & kika på morgonens transporter.

Ha en bra dag!

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.