28. mars 2012 · 1 comment · Categories: Allmänt, Ego · Tags:

Gårdagens möte som jag & Jenny var på i Älvsbyn var intetsägande :/ Dom hade aviserat 2 timmar men höll på i 40 minuter!
Vi var dock lite sena dit, eller sena & sena. Vi var där 12,57 och det skulle börja 13 =) Räknade med den akademiska kvarten eller åtminstone 5 minuter men när vi gled in genom dörren så hade dom redan börjat….. :/
Men vi var då absolut inte sist in!

Vi sladdade in på Shell & provianterade innan vi rullade neråt, eller neråt blev en tur norrut först! =)

Vi hamnade ju i Storforsen av alla ställen =)

Gick inte att gå spången nerifrån hotellet utan vi fick nöja oss med att hålla oss vid strandkanten. Hittade en massa objekt till min fotoutmaning.

Vi åkte även upp & kikade lite, var ganska ensamma där uppe 🙂

Storforsen är mäktig under alla årstider! Dock hade det ju kunnat vara liiite bättre väder, regnade till & från under tiden då vi var & gick. Inte för att nån utav oss är gjord av socker men trevligare väder finns ju!

Vi hann precis ner till storstan för att få lite middag på Tre Kronor innan vi intog bowlinghallen för lite Pitetaxi’s ”klubbmästerskap” i just bowling

Gissa vem som hamnade på jumboplats?? Jo moi 😛

Kul var det iaf & några bilder fick jag med mig därifrån. Lyckades tom börja bowla på rätt sätt, dvs kasta klotet som man ska. tidigare har jag varit lite ”bak&fram” =)

Förväntade mig mer träningsvärk i morse än vad jag hade, lite ont i höger tumme, dock så känner jag en del i höger knä 🙁

Dagen inleddes med sovmorgon! Enda inbokade jag hade var att lämna in ett papper på AF samt körning. Fick äran att köra skolans ”nya” lastbil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var & körde omkring lite överallt idag samt var & vände i korsningar, första gick bra men i andra så gick det lite sämre :/ Nya tag i morrn bitti!!

Nu ska vi läsa lite bloggar på Bloglovin samt kolla in fejjan!

[nggallery id=54]

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Hej,
    tittar förbi för att säga att jag blir glad och det är jättebra om du länkar till inlägget ”Problem att kommentera – Bloggarens klagan” Ju mer det sprids desto bättre!!

    Passar på att surfa runt lite hos dig.
    Vilken trevlig, läsvärd och tittvärd, blogg du har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.