Hemma mot sängen

Ytterligare ett långt pass i taxibranchen, men så är livet på en pinne.
Har idag haft en elev som åkt med, hon går internutbildningen som är nu och dom har fått börja åka med i bilarna. Hon fick jobba som sjutton 🙂 Lasta rullatorer, läsa kartbok, kolla körvägar mm ”Learning by doing” och hon fixade det gallant, hon ska följa med en stund på fredag em oxå.

Fått vara upp till VD:n för att kolla hur semesterschemat ser ut för i sommar, jag hade sökt ledigt 3 helger varav 2 gick genom. Beachparty helgen blev ledig så nu blir det favorit i repris här ute den helgen.

Nä nu ska jag se om jag kan locka till mig John Blund från bersika till mig men han verkar ha bosatt sig där….

Natti på er!

2 thoughts on “Hemma mot sängen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.