Grått, grått. grått

Fasiken vad grått & eländigt det är ute

Måndag spöregnade det när vi for mot Arvidsjaur, jag ställde som vanligt skona på översta trappsteget när vi åkte & doppade dit foten då jag kom fram & den blev dyngsur!! Stod säkert en ½ cm vatten i skon! och bara i den ena, den högra var snustorr 😛 Så då vet jag att man inte placerar dom där då det regnar.
Var en tjej på Queens Paradise (grupp på fejjan) som hade  nåt tips för hur man undvek det, väntar med spänning =)

Tror jag far & gör lite ärenden på stan innan jag byter av min kollega……

2 thoughts on “Grått, grått. grått

  1. …vet att det finns nå sorts påsar av plast…brukar stå ICA eller COOP eller typ WILLYS på dom…
    det sägs att dom håller tätt…om man bara tänker på att använda en sån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.