07. maj 2012 · 2 comments · Categories: Allmänt

När jag kör taxi så behöver jag två kort, taxilegg & körkort
I lastbilen behöver jag fyra, eller tre om man räknar bort ADR’en

Hämtade ut det digitala förarkortet idag så nu är väl samlingen komplett =)

ADR, Ykb-kort, digitalt förarkort samt körkort. Ser ut som ett hollo på kortet..... :/

Åkte med pappersbilen idag igen & den här gången fick jag prova backa mot lastplattan både på Haraholmen & Kappa. På Haraholmen så provade jag bara sista biten & jädrans vilken smäll det blev då man kom för hastigt mot plattan, ändå gick det inte alls fort! På Kappa fick jag backa in hela vägen & måste säga att det gick förvånansvärt bra. Fick ta om nån gång & så fick man dessutom tänka om, för nu är det ju en trailer & man saknar en axel så nu backar man ett ”vanligt” släp fast ett lååångt sådant 😉

Får se om jag hoppar på här ute i morrn igen 😛

About the author: uddenhaxan

2 kommentarer

  1. Det låter så spännande med lastbil. 🙂 Jag är väldigt sugen på att lära mig. Har varit det länge. Synd bara att det kostar en del.

    Ang bilderna på min blogg så har jag länge funderat på att ha en annan lösning på det. Ska kolla upp det där med min vän som kan mycket om sånt. 🙂

  2. Uddenhäxan

    Jo, korten är ju inte gratis direkt, så jag hoppas på välbetalt jobb så man kan återbetala det hela snabbt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.