Varit supereffektiv idag!!

Först så ringde J.J där vid 8 & kände sig övergiven då A hade lämnat henne ensam på den stora planen för att hon skulle få koppla ihop lite hjärnhalvor vid backningen, For dit för att kolla in lite & hon var ju superduktig!!! Var första gången hon backade med släp! =)

Lyckades komma långt bakåt många gånger! Duktig!

Sen hade vi dejt här ute på Udden för att hjälpas åt med lite CV & personliga brev samt lite jobbansökningar.
Var tom så kreativ att en rekryterare från ett bemanningsföretag ringde upp mig typ 1 timme efter jag slängt in ansökan =)
Någon som jobbat åt StudentConsulting?
Vet ni nåt kan nu ju maila på nilema90(at)gmail.com, om ni inte vill kommentera. Googlat på nätet & det ser inte så positivt ut men det är gamla artiklar/ trådar och man får ju komma ihåg att allt dåligt hörs men inte det bra.

Ett annat företag jag sökt jobb hos är Competenzer Bemanning & Rekrytering. På 24 Norrbotten i morse så berättade dom att företaget hade likviditetsproblem samt inte betalat ut löner åt en del anställda (hittar inte inslaget nu) Deras ena domän, där jobben, finns är då avstängd…. Provat vara i kontakt med dom tidigare vid fyra tillfällen via mail (finns inget telefonnummer) & dom har aldrig bemödat sig att svara! Kanske tur att man aldrig blev aktuell där.

Är lite rädd för bemanningsföretag men vi får se vad intervjun ger, ska gå dit med öppet sinne & hoppas på det bästa!

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.