01. april 2013 · 1 comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Blev OKQ8 som fick stå för lunchen igår, fick med mig kaffet men inte matlådan 🙁 Så Findus ostschnitzel smakade faktiskt ganska bra. Med då får jag fläskfilé i morrn istället.

Till middag blev det nåt så kulinariskt som grillad ost & baconkorv

 

Ett stycke Volvo har fått åka bärgningsbil idag (testbilen på DME) så dom ”stal” den jag brukar köra till ordinarie bil, så jag fick ta denna istället. Men inte grät jag för det, nu går ju förardörren att öppna inifrån igen. Vart lite kallt sist jag körde den då man fick köra ner rutan & öppna utifrån (tur elhissen funkade 😛 )
Ska köra den i morrn igen.

Blondie ringde idag & behövde Chaufför från i morrn egentligen men då kör jag ju redan så ons & torsdag ska jag hjälpa till (eller stjälpa?)på Binab igen =)
Blir att köra under  lillhuggen & lastväxlare, mindre kul….. för mina tidigare försök har ju inte riktigt gått så där lysande :/ Men tur det går att få hjälp vid uppdraget så att det hamnar rätt. Kan bli billigast så 😉

Blir det mindre populära nattskiftet men det gör inte så mycket, får ju fara till skogs =)

Ska glo på lite dumburk innan sängen, blev en aningens sent igår & få timmars sömn.
Apropå sömn, vet inte om det är järntabletterna eller våren som gjort att jag numera är vaken efter 18 på kvällarna. Har ätit tabletterna kring en månad så det kanske har gett effekt? Skönt iaf att inte sova jämt & ständigt!

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Eeehm…Nu låter det som jag äter typisk lastbils-chaffis mat…Stämmer helt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.