Igår vid 14- tiden fick man veckans sista lass!

Vi var i Rosviks området & flisade, så man var ju på hemmaplan & jobbade =)

Fortfarande ganska halkigt på dom mindre vägarna men jag var duktig & hittade en sandhög i skogen som jag fyllde i sandlådorna. Kl halv 5 på morgonen var det en jättebra idé tyckte jag……..
Men då jag skulle använda den, typ 1 timme senare så hade det mest kladdat ihop & var inte speciellt samarbetsvillig och jag behövde verkligen sanden när jag skulle fara med vagnen.
En kurvig nedförsbacke ut på E4:an *jippi*

Gick som tur var bra men jag hade andan i halsen!

Tillbringade sen säker över en ½ timme på SCA för att gräva ur skiten så jag kunde fylla på med ordentligt material i lådorna!

Hoppas dom efter vägen blev glad för lite sand/grus så dom tog sig in & ut utan problem =)

Kändes skönt då man avslutade skiftet men en massa lass inkörda, utan att nåt gått sönder eller djävlats & jag har blivit en massa erfarenheter rikare!

Vägen vi körde in till avlägget på var helt osandad, en bra träning för att väga släppa lite i nedförsbacke mot kurva eller att gasa lite för det fanns ”säkerhetszoner” då kanterna på vägen var bara & gruset framme då ingen hade kört där. Men tro inte att jag gasat på & kört fort för det! utan man har vågat testa lite & se hur lilla blå funkar men framförallt släpet! Dessutom så var jag ju tom =)

Däremot så blev det ju lite av elddop i veckan då -10 & 5 cm snö blev +grader & regn!!

Veckans väder

Fy fan säger jag bara!!

Jag överlevde ju dock! och ger mig själv en klapp på axeln för även om jag tvivlade så fixade jag det ju. Tills nästa gång! För många fler såna här dagar kommer ju att komma, antar jag……..

Sambon hade köpt en blomma till mig då jag kom hem ♥

 

Vi brukar ju inte köpa blommor till varann för dom har en förmåga att dö typ dagen efter eller nåt…. dåligt tecken? Vet inte hur många gånger jag köpt hem snittblommor eller någon växt men dom har inte överlevt så värst länge av nån anledning.

Sambon tyckte jag förtjänade den efter min vecka, stackarn har ju fått stå ut men mitt ojande & hur tackar jag honom?

Jo, stackarn får sova på soffan!!!

Fy så hemsk jag är!

Skulle till Linda på Recover på lite KS behandling men jag orkade rent inte! somnade där vid 20 tiden redan & när sambon skulle komma och lägga sig så ligger jag tvärs över hela sängen så han valde det enkla alternativet (för det är ju inte lätt att flytta på mig) Har sagt 100 gånger att han ska väcka mig men inte, han tar soffan istället.
Den är faktiskt väldigt skön att sova i =)

 

I dag har jag inga speciella planer uppgjorda, funderade på att åka till Storheden en sväng men vi får se, ska kolla på skor igen för Vikingkängorna var inte speciellt bekväma att köra i men man kanske vänjer sig? Samt lite fotning vore på sin plats…..

Ha en bra dag alla där ute!

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.