Veckosummering

Såg att det var ett tag sen jag klottrat nåt….

Måndag: som sagt var en morgon i lite kaos, se inlägg nedan 😉

Tisdag:  Hände nog inte så mkt, ett P-möte på jobbet som var ganska snabbt avklarat

Onsdag: ?? Ledig så jag pillrade antagligen navelludd

Torsdag: Befann mig på jobbet 14-22

Fredag: Jobbade 9-16, sen en snabbsväng på stan & bolaget för att vara hos I vid 16-tiden. Utgång på Nodo med arbetskamraterna från BC samt styrelsen. Mycket god grillbuffe hade dom där, kan verkligen rekomenderas!! Jag , I & AN testade även deras drinkutbud 😉 Var hemma efter 12 nån gång, sambon fick agera chaufför

Lördag: Väckning 05.20, var INTE pigg!! Än en gång fick sambon agera chaufför & se till att jag kom mig på jobbet. Kan tala om att jag var ganska sliten & mådde väl inte allt för väl.
Men efter två koppar té så började livet sakta återvända… Varför lär man sig aldrig? Jag är inte 25 längre (fast jag kanske vill) & kan inta alkohol & sen vara pigg dan efter! Samt att jag vet att jag blir bakis om än jag bara luktar på en öl!
Efter jobbet så blev det hem för att rallysova & infinna sig på jobbet igen 22… Inte det minsta synd om mig, för jag valde själv att gå ut två pass pga plötslig sjukskrivning.

Söndag: Lyckades sova till halv 1! sen har jag tillbringat resten av dagen i soffan & kollat in serien ”brottet” på dvd.
Sovit lite till & nu sitter jag här igen =)

Är sen ledig till på fredag! Sambon har jour hela veckan så för oss blir det inga utsvävningar alls.

Nu ska jag fortsätta med lite nattjobb, tjing tjong

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.