27. oktober 2009 · 1 comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Som vanligt vaknar man före alla andra….. Var vaken där vid halv 5 (!) så då passade jag på att ringa till växelhäxan No1 & få surrat bort några minuter, då vi inte pratats vid sen jag gick av mitt sista pass.

Nu sitter sambon & packar paket… han säljer en massa roliga (nja) saker på tradera & jag köper en massa roliga saker där 🙂 Ni vet 1 sak in 2 ut 🙂

Testade köra bil igår! blev en sväng & det gick bra men jag var lite trött efter det så min vila blev nog 2 timmar 😉 och jag sov som en stock & en orkan hade nog kunnat dra fram utan att jag märkt nåt.

Kämpar med att få i mig vätska, maten går jättebra men vätskan är det svårare med. Undrar varför?

Sambon är ledig idag då han ska på sin farfars begravning, jag står över av olika skäl och det respekterar både han & svärföräldrarna.

Lite roligare

Idag fyller min kusin 31 Grattis Sara!

ballonger_big1

Att man aldrig hinner med tiden när den rinner iväg?! Man har skött om dessa tre syskon sen dom var små & dom har förblivit ”små” långt upp i ådrarna för mig.
För jag åldras ju inte så varför ska dom?

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Kommer ihåg hur jobbigt det var med den där vätskan, men ett tips är att alltid ha en flaska nära att sippa på. Jag åket på urinvägsproblem i 6 mån efter op för att jag var så dålig på dricka, kändes som att pissa taggtråd, så drick drick så du slipper det.
    Sen får man ju faktiskt i sig ganska mycket vätska genom soppor mm första veckorna men det är ju alltid bra att få in vanan att dricka ofta.
    Kämpa på bruden, jag hejjar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.