21. juli 2011 · 4 comments · Categories: Allmänt

Idag har städtanten varit igång!

Sängkläderna har åkt ut & tvättade, städat & rensat ur linneskåpet men även min egen garderob. Varför har man en massa ”kanskenångånghakläder” i garderoben? Dom tar ju bara en massa plats och man kan ju inte köpa nya =).

Nädå men är skönt att ha rensat ut & ordnat upp i garderoben så man vet vad man har.

Blir att köra några fler tvättmaskiner så allt är undantvättat & sen ska jag ta tag i min del av ”kontoret”. Då jag sällan sitter vid min stationära dator så har det blivit något av en avlastningsplats för både det ena & det andra så just nu svämmar det över.

Får passa på nu när jag har en ledig dag. Har nätter hela helgen så då blir det ju mest att sova =)

Bäst att fortsätta så man blir klar nångång

 

 

About the author: uddenhaxan

4 kommentarer

 1. Haa haa…Jag Själv läste i tankarna…:Blir att köra fler tvättmaskiner så allt är undantvättat & sen ska jag ta livet av mej…
  Låter som en orka sysselsättning en solig sommardag 😉

 2. Du kan få rensa mina skåp också 🙂 Vågar knappt öppna dörren till vissa skåp utan att förbereda mig på att eventuellt få någonting över mig när dörren går upp.

  Jag har haft strykande åtgång på sämre kläder nu när jag gjort en massa skitgöra på gården, en hel bunt med gamla t-shirts fick sätta livet till när jag skulle olja altanen, behövde något att eftertorka med 🙂

  • Då är dom bra att ha =)

   När jag höll på med travet så hade man naturlig avgång på kläder där. Eftersom blev kläderna stallkläder & när dom gjort sitt där så var det inte så mkt kvar…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.