08. februari 2013 · 3 comments · Categories: Allmänt · Tags:

Skulle blogga tidigare ikväll men det gick ju inte, bloggen svarade inte 🙁

Var ju till tandläkaren i morse gick faktiskt riktigt bra men å andra sidan så fick jag ju en liten sup så jag kommer inte ihåg så mycket 😉
Sen fick sambon ta saabskrället till bilbesiktningen  och så klart ombesiktning….. En felkod på datorn (inte visat nåt i bilen) & dåliga bromsklossar bak. Sen köpte han ett nytt batteri till skrället & trots regnr så passade det inte då han kom hem, var för stort! Ska det inte funka med storlek då dom får regnummret???
Jaja bara in & byta det i morrn då. Vill ha ett nytt & fräscht ett då jag åker på min lilla roadtripp till veckan

 

 

Blir en liten nätt resa på ~30 mil enkel väg upp till Junosuando på måndag. Får se om jag åker upp till Överkalix redan på söndag, då blir det lite mindre med mil att beta av då man ska tillbaka hem på måndag kväll.

Blev uppringd för ca 14 dar sen av Proffice bemanning & dom skulle göra en telefonuppföljning av ansökan jag skickat in tidigare och ställa lite frågor allmänt. Det hela slutade med att jag ska upp på en gruppintervju på måndag
Ingen aning dock hur en gruppintervju går till men det visar sig väl. Blir min andra intervju någonsin…. var ju på en för Studentconsulting förra våren då jag nyss tagit mitt körkort.

Är ju mindre positiva tongångar över Northland just nu…. men får inte dom ihop kapital så lurar nog någon annan aktör i vassen 🙂 Fortsatt brytning tror jag på men om det blir under Northlands flagg får vi ju se.

Blir det aktuellt med jobb där uppe så måste jag flytta 🙁 som mest är det 2-3 dagar sammanhängande ledighet. Så man hoppas ju verkligen på nåt närmare!

Får se vad morgondagen har att erbjuda

Ha en trevlig helg alla!

 

About the author: uddenhaxan

3 kommentarer

 1. Jag måste bara fråga dig hur det gick till på gruppintervjun? Jag blev nämligen uppringd av Proffice idag och ska på gruppintervju i Junosuando om några veckor. Har aldrig varit på en gruppintervju förut och satt därför och sökte på det och hamnade på din blogg. Sitter man i en grupp och diskuterar, eller hur gick det till?

  Vore jättesnällt om du ville svara på mina frågor då jag är sjukt nervös och skulle helst inte vilja göra bort mig totalt när jag kör över 150 mil enkel resa för en intervju 😉

  Hoppas det gick bra för dig och att du fick jobb 🙂

  • Hej Malin
   Vi var 8 stycken på intervjun.
   Dom började med att presentera Proffice & Cliffton som företag.
   Sen blev vi ihop parade med grannen & skulle ställa 3 förutbestämda frågor typ: utbildning/ erfarenhet, stark & svag egenskap & framtidsplaner. Sen fick man återberätta det för resten av gruppen.
   Blev en lite gruppövning oxå då dom vill kolla hur man fungerar i grupp
   Fick skriva på ett papper om att man inte hade näringsförbud, brottsregister osv innan man fick en kort pratstund med rekryterarna, där dom kollade körkort mm (jag hade kopierat av alla kort/intyg klart)
   Sen var det bara hem & vänta…… Mailade efter 4 veckor då jag inte hört nåt & fick då till svar att jag inte var aktuell :/ Provat maila för att få veta varför men det har dom inte svarat på
   Lycka till!!

 2. Hej igen!
  Tack snälla för att du tog dig tid och svara! 🙂 Nu kan jag förbereda mig lite bättre inför intervjun.
  Oj, fyra veckor är lång tid att gå och vänta. Att dessutom då få ett tråkigt besked att du inte var aktuell för tjänsten kan inte ha varit så kul:(

  Återigen tack för svaret! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.