Snart jobb

Är på väg in till stan snart. Junior har klipptid 14.15 och jag ids nog inte åka hem igen då jag börjar 16.00. Vaknade vid 3 tiden i morse, då tyckte min hjärna att det var dags att kliva upp, mutter. Var jättepigg så jag satt väl och surfade framåt 6 tiden innan John Blund kom på återbesök. När jag vaknade hade sambon rymt med bilen, var snäll och bytte till sommardäck på den, tack älskling&lt;br/&gt;<br/>

Om Lotta

Norrbottniska som hamnat i Tokholmia Kört lastbil (schakt/grus) i denna tokiga stad några år, mestadels på norra sidan. Bytte till växlare sommaren 18 och du är bland det roligaste jag gjort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.