02. maj 2008 · Write a comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Är på väg in till stan snart. Junior har klipptid 14.15 och jag ids nog inte åka hem igen då jag börjar 16.00. Vaknade vid 3 tiden i morse, då tyckte min hjärna att det var dags att kliva upp, mutter. Var jättepigg så jag satt väl och surfade framåt 6 tiden innan John Blund kom på återbesök. När jag vaknade hade sambon rymt med bilen, var snäll och bytte till sommardäck på den, tack älskling&lt;br/&gt;<br/>

About the author: Lotta

Norrbottniska som hamnat i Tokholmia Kört lastbil (schakt/grus) i denna tokiga stad några år, mestadels på norra sidan. Bytte till växlare sommaren -18 och dET är bland det roligaste jag gjort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.