06. maj 2012 · 1 comment · Categories: Allmänt

Söndag & helgen är redan över!

Åkte med i lastbilen hela fredagen & det var skoj, Däremot så märks det att man klivit in & ur mindre bilar och inte behövt klättra in & ur dom. Trodde jag skulle känna av i axlarna från det man langade över kättingarna över lasset men jag klarade det bra. Är ju en ovan rörelse så det brukar ju kännas.
Jag gjorde ju inte som min ”läromästare” Han kastade över kättingarna från backen direkt! men var snäll & visade mig rampen & hur man där hissade upp & sen bara kastade över lasset.
Får se hur det blir till veckan

Lördag morgon styrde vi kosan mot Överkalix. Morfar fyllde 96 år så det var bäst att åka upp & gratulera honom. Vädret var ju dock inte det bästa!! Snö, snö & lite mer snö 🙁
Var snöblandat så det la sig som modd över vägen & blåsten gjorde att det kom ner på tvärsan. Naturligtvis hade man ju sommardäck!
Vi stannade till på Biltema för lite nödvändig shopping innan vi fortsatte & när vi kom norr o Luleå så vart det bara regn & vägbanan vart ju bara blöt I Överkalix så var det nästan sol =)

For sen på lite vin & kortspel hos J & R vilket slutade med utgång på Kalle’s!! Alltså var då säkert 10 år sen jag var in där & det kändes som att alla som var där var i den åldern…. nämen nästan, man kunde då vara mamma till så gott som alla i lokalen!
Hoppas Sjöbodan kommer igång snart så man har nånstans att fara

Dina anser att datorn är ett bra ställe att tvätta sig på……

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Usch, Kalles är då ingen höjdare. 🙁 Synd att Valdino la ner. Men man ska kanske testa Sjöbodan sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.