06. juni 2014 · Write a comment · Categories: Ego

20140606_130212

Sitter här och reflekterar lite över mitt liv den sista tiden….
Anledningen är väl egentligen många men Claes sa några väl valda ord i sin videoblogg igår som gjorde att tårarna bara strömmade.
Summa summarum, Somna ALDRIG osams med din älskade! Eller egentligen inte med nån, du vet aldrig när det är för sent!!

Skjut inte upp till morgondagen det du kan göra idag & ge fan i ”sen”!!

Ser på mina blogginlägg & på FB att det har vänt från en mörk sida till en väldigt ljus sådan och det är jag riktigt glad för, har varit en bitterfitta allt för länge

Känner mig riktigt tillfreds med mitt liv och min tillvaro just nu även om jag farit till ett annat land och där jag inte vet mycket om nånting.
Jag har en glädje jag inte har känt på länge!

Jag har en faktiskt en speciell person att tacka för mycket av mitt mående idag. Många timmar i telefonen som hjälpt mig på traven men du har även lyckats sänka mig totalt så jag har måsta ta tag i och gräva upp den ryggsäck som jag dumpat för många herrans år sen och aldrig bearbetat! Har varit skitjobbigt att ta tag i det men vilken lättnad nu när jag äntligen har fått göra det, finns bitar kvar än att jobba men nu är det lättare. Du vet vem du är och jag är är glad att ha dig som vän, en vilsen valp behöver kontinuerlig vägledning! 🙂

Nåt jag själv har satt mig i är att jag oftast (alltid?) är den som hållit ihop ”fårskocken”
Jag ringer och kollar hur det är & att allt är bra med allt, inte av nyfikenhet utan jag vill att mina vänner ska må bra och gör dom inte det så har jag försökt göra vad jag kan för att ställa upp.
Det har gett att dom flesta är så vana att jag hör av mig så det blir lätt en envägskommunikation, tyvärr.
Men det är helt mitt eget fel och jag är numera lite mer sparsam med mina utgående samtal, inte bara för att jag nu är i Norge utan för min egen skull.
Livssituationer förändras för alla, åt olika håll och det har blivit en hel det mer stress i våra liv så vi har mindre tid för dom som inte är i närmaste kretsen. Så är det bara.

Varje människa man möter och har i sitt liv, under en kort eller lång period, har en mening. Man kanske inte ser den nu men det visar sig förr eller senare!

Mitt X Jonny har haft en stor del i att jag har kommit ett stort steg framåt, det har jag insett nu och alldeles för sent och jag kan inte nog säga hur ledsen jag är att jag gjorde som jag gjorde och sårade dig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du hittar nån som älskar och uppskattar dig mer än vad jag gjorde. ♥ Jag är också tacksam att du ställer upp för Junior fortfarande.

wpid-20140516_174918.jpgSvårt att sätta alla känslor och tankar på pränt men jag hoppas ni förstår vad jag menar och är nåt oklart så hoppas jag att ni hör av er, annars oxå såklart!

Jag ser iaf ljust på tillvaron framöver, har mött en massa härliga människor via FB och fått träffa flera IRL på diverse evenemang, för att inte tala om alla härliga chaufförer  överallt ifrån man mött på Vippabacken! =)

Har fått en sittning i Holm med mitt förflutna och även en kortläggning om min framtid. Det förflutna fick jag ta lite hjälp med men jag vet att du vakar över mig & att du tar hand om mamma.
Det korten sa om min framtid hoppas jag kommer att stämma, var lite blandat men bara jag är lite eftertänksam och följer magkänslan så kommer det ordna sig.
Var med om en speciell känsla då jag for vidare därifrån och det gör mig mer övertygad om att det finns nåt där ute….

Fanns nog en mening med att tatueraren i Stockholm hade tid att göra denna på min arm … 🙂
Jag ska jobba hårdare på att älska mig själv för om inte jag kan göra det vem annars kan göra det?

Just nu njuter jag av livet och hoppas att jag kommer att göra det länge! Vad som sker i framtiden är ju svårt att förutse men bara jag slutar vara så jädrans velig så kommer allt nog att bli bra.

Tack för att ni finns i mitt liv, ingen nämnd, ingen glömd

About the author: Lotta

Norrbottniska som hamnat i Tokholmia Kört lastbil (schakt/grus) i denna tokiga stad några år, mestadels på norra sidan. Bytte till växlare sommaren -18 och dET är bland det roligaste jag gjort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.