Besöket på AF, gav som väntat, ingenting.
Börjar ju dessutom jättebra…..
Kommer dit 10-15 minuter innan jag har tid, den personen som är någon typ av receptionist/kundmottagare (tror jag iaf) har ett besök, så jag sätter mig på stolarna där ute och väntar med några andra.
I korthet så tog ”min” handläggare in ett obokat besök på min tid så jag fick komma in nästan 20 minuter senare & personen ber inte ens om ursäkt…..
Kom med nån ”bortförklaring” om att personen inte visste vem den skulle träffa, nähä men kanske man skulle öppnat munnen & frågat om jag fanns där innan man tog in nån annan?

Kontentan av det hela vart då iaf ett besök i slutet av månade igen…….. För numera får vi ju inte ringa till kundtjänst och rapportera vad vi gjort utan nu ska det vara ett personligt besök samt att det varje månad ska rapporteras vad man besökt för arbetsgivare, sökt för jobb osv samt datum. Så nu blir det att bokföra alla samtal, tur det finns samtalsloggar!

Hamnade på middag på Vippabacken med M, en fd taxikollega som numera kör tankbil. Som alltid är maten bra på det stället!

Igår var jag på soptippen med lite säckar & kartonger från garaget & sen for jag en tripp till Luleå & rände lite

Har på morgonen fixat på med datorn här i huset & sen varit ut på en skön morgonpromenad

1266997_10152534901948484_188973000_o

Härligt var det! Ha en bra dag alla & var rädd om varann ♥

About the author: Lotta

Norrbottniska som hamnat i Tokholmia Kört lastbil (schakt/grus) i denna tokiga stad några år, mestadels på norra sidan. Bytte till växlare sommaren -18 och dET är bland det roligaste jag gjort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.