10. augusti 2009 · Write a comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Nu ger jag upp!!

Har nyss skickat iväg ett halvfärdigt program till V. Jag har suttit oavbrutet sen i morse med att fixa till detta men nu ger jag fan i det. Jag vet att jag sätter L & V i klistret då ingen av dom anser att dom har kunskapen att göra det MEN jag vet att V klarara av det bara hon sitter en stund!

Jävligt? Jo det är det men jag känner att jag inte orkar med det för som vanligt är så lite som möjligt klart av sponsorer, loggor mm, antalet hästar osv men programmet ska helst ha varit inne i natt…Så jag ids inte lägga ner en massa gratis tid på nåt jag inte ens är engagerad i? Jag lämnade travklubben för 3-4 år sen….. och jag ska inte ens dit…?!

Sorry att jag lämnade er i sticket men jag blev påmind varför jag tidigare sagt  aldrig mer…..

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.