& då åkte jultemat ut!

Gårdagen blev inte många knop gjorda, tillbringade dagen i vågrät ställning mest hela dagen…… men trevligt hade vi. Utgång på Valdino & träffade en massa folk.

I morse blev det strömlöst här på udden
Mysigt att få tända ljus överallt men mindre roligt att internet försvann. Jag letade faktiskt fram pannlampan & lade mig i sängen & läste Mari Jungstedt’s -Den inre kretsen. Tror jag fortsätter med nästa om en stund =)

Ska visst ha stormat massor överallt men här ute, där man kan tänkas det ska märkas så har det mest bara varit krusningar på havet, däremot så är det högvatten.

 

Nä, kanske man ska ta nästa bok? Känner jag mig själv så kommer jag ligga med näsan i resterande av hennes böcker resten av dan & kvällen!

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Här har det verkligen blåst inatt, vaknade vid 06 av ljuden från stormen. Hela baksidan är full med kvistar, smågrenar mm från träden.

    mysigt att stanna i sängen och läsa 🙂 jag håller på med min evighetskamp med tvätten så varannan timma är jag i tvättstugan och lastar om, däremellan kurar jag i soffan med en filt, två hundar och ett gäng serier på tvn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.