Sambon har fortfarandes husarrest efter fredagen.

Lördagen så satt han på rummet, lyssnade på ljudbok & hade allmänt jäkla ont. Mulet ute på morgonen, så i tog oss faktiskt till apoteket för att få nånting att smörja honom med samt att få någonting för mina myggbett, skojjar inte om jag säger att dom är stora som femkronor  kliar utav fan!
Jag plaskade mest omkring i poolen hela dan & till kvällen spå tingade jag med sambon till weekend market utanför Phuket town. Där fans allt, mat kläder, smink, glasögon mm
När vi kom dit så tänkte i att –“det här går man snabbt igenom” men tji fick vi =)
knatad runt där i tre timmar & då hade vi nog 1/3 kvar……
En retur på söndagen går ju alltid att ordna, tyvärr  blev det inte så, vilket jag ångrar:/

Söndagen var solig & fin så den tillbringades på altanen & i poolen, blev sen less så jag tog med mig ryggan & kameran & begav mig på promenad. Tre timmar, några foton & ett bad senare så var man hemma. En hastig tanke på att åka på marknaden fanns men den rann ut i sanden…..
Vi besökte istället Horn Grill för middag, den dyraste maten i ätit här ~1600 bath  =) riktigt fin restaurang med mkt god mat!

Måndagen var samma visa på förmiddagen. Sen efter vi varit & ätit lunch på vårt “stamställe” MammaPat så blev det en lång tupplur för mig, skönt!
Senare på kvällen tog vi en tuk-tuk till köpcentrat Central & strosade runt ett par timmar men hittade inget speciellt, tror däremot det blir ett nytt besök på Jungceylon!

Läst ut alla Camilla Läckberg pocketarna jag hade med mig, vad bra dom var! så nu får man kolla in det bibliotek som finns här 😉 För antar att tisdagen går efter samma mönster…..

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Om man bortser från den extrema bränna ni har fått så verkar ni ha det riktigt jäkla härligt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.