Just sett klart Criminal Minds. Sambon snarkar så gott i sängen & nu känner jag att det är dax för mig att krypa till sängs.

Sambon jobbar i morrn medan jag har ledigt. Jag jobbar dock hela helgen.

Efter många turer så har vi nu fått ett schema som ska rulla på, är överlag bra men några mindre justeringar kommer nog kanske att behöva göras. Jobbar inga nätter alls, vilket är lite tråkigt för jag gillar att jobba dom passen men då inte för många efter varann som sagt.
Blir säkert bra när alla bitar faller på plats.

Trettondagsafton var lugn, kom in samtal i lagom takt utan att bli överväldigande =)

I morrn blir det väl att pillra navelludd & bara göra så lite som möjlig.

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.