01. september 2012 · 1 comment · Categories: Allmänt, Jobb · Tags: ,

Både bygdetrav på Vitsand & dressyrtävlingar på PRK men ids nog inte nåt av dom. Känner mig latare än latast idag, ärligt så är jag ganska knäckt, eftermiddag/natt med dåligt att sova gör mig ju så….. men det är bara att bryta ihop & komma igen :/

Torsdagnatten blev inte riktigt som tänkt, speciellt inte avslutningen. Körde en annan bil som har krok & balja, vilket ger ett annat sätt att lasta & lossa.
Gick bra första svängen & att lasta och lossa men  lossningen av andra gick mindre bra…. Då jag lossade släpet måste jag ha kommit åt knappen till ramlåstet på baljan så jag höll på att lägga av den istället för att tippa. Den hamnade snett & jävligt på bilen & jag trodde allvarligt jag skulle lägga hela skiten på sida…..
Tur ”lill” Mattias var support i telefonen!

Kom mig i säng där vid 9 på morgonen så jag vaknade inte vid liv före vid 14 tiden, drog in till stan för att kolla lite kläder för nästa helg men jag hittade ingenting:/ Ska till Storforsen på lördag & fota ett bröllop =) ♥

I övrigt var bilen en trevlig bekantskap 😛

Letade fram en massa ljushållare & ljus igår kväll och myste på =)

Ska försöka tvätta & städa lite idag, tråkigt men nödvändigt samt att försöka se om jag hittar nåt i garderoben att ha nästa helg istället.. =)

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Eeeh…är det du som ska gifta dig?? med tanke på nya kläder…;-)) Brölloppsklänning kanske…
    Skoja bara. Läste nåt ”scary” bra tidigare:
    Det värsta med medelåldern är vetskapen om att man snart vuxit ifrån den…
    Ha en trevlig lördagkväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.