I föregående inlägg syntes det att vi haft en trevlig fikastund på stan jag & Buska

Förmiddagen började med ett besök på Cederkliniken för blodprovstaging, är ju ett tag sen sedan jag kollade mina värden efter open så jag tyckte det var dax. Läkaren ordinerade även ett prov på ämnesomsättningen då jag inte gått ner på länge utan jag gått ner mina nästan 40 kg på ganska kort tid & sen har det varit stopp. Jag har inte gått ner nåt på nästan ett år :/ Missförstå mig inte, jag är glad för alla kilon som försvunnit! Men är lite frustrerande då nästan hälften återstår……

Sen drog jag iväg till Linda på Mariasalongen & blev frissad:

Vi håller kvar vid samma frisyr =)

Sen blev det dejt med systern Veronica & vi började med lunch på NODO där vi inmundigade dagens som var Husets köttfärsbiff m. kokt potatis, lingonsylt och brunsås, Supergott!!
Lyckades spana in Vickan som passerade & hon dök in för lunch hon oxå! Trevligt med surrsällskap!

Drog vidare på affärer & jag har gjort mitt första riktiga fynd, en BH för 25 spänn!!!! Se det lönar sig att ha Buska med sig, hon gör annars alla såna fynd =)
Vi avslutade shoppingen med fika på Waynes men det hade jag kunnat hoppa. Lite latte & 1/3 dels bit morotskaka så ”dog” jag, kallsvettning & illamåendet kom som ett brev på posten :/ tja så kan det gå ibland. Vissa gånger går det & vissa inte. That’s life.

Här hemma skulle jag vara duktig & baka kladdkaka till juntan i morrn men när jag skulle tillsätta kakao’n så inser jag att paketet är tomt! Nåt pucko har ställt tillbaka in en i princip tomt paket i skåpet (antagligen jag) Så jag fick improvisera om till nån typ sockerkaka, hoppas det funkar =)

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.