24. mars 2009 · 2 comments · Categories: Jobb · Tags: , , ,

Ytterligare ett långt pass i taxibranchen, men så är livet på en pinne.
Har idag haft en elev som åkt med, hon går internutbildningen som är nu och dom har fått börja åka med i bilarna. Hon fick jobba som sjutton 🙂 Lasta rullatorer, läsa kartbok, kolla körvägar mm ”Learning by doing” och hon fixade det gallant, hon ska följa med en stund på fredag em oxå.

Fått vara upp till VD:n för att kolla hur semesterschemat ser ut för i sommar, jag hade sökt ledigt 3 helger varav 2 gick genom. Beachparty helgen blev ledig så nu blir det favorit i repris här ute den helgen.

Nä nu ska jag se om jag kan locka till mig John Blund från bersika till mig men han verkar ha bosatt sig där….

Natti på er!

About the author: uddenhaxan

2 kommentarer

  1. du vet flitens lampa har lyst på torget…så du tror JB är bersikanare, omöjligt för om han bodde så nära mig skulle jag aldrig vakna….

  2. Var nu inte JB som snott John Blund….. Finns fler 😉

    JB som JB nu avsåg inte mitt JB John Blund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.