13. mars 2008 · Write a comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Har i många år kört häst efter vägarna i bla Roknäs, Hortlax & Höglandsnäs. Höglandsnäs är ett väldigt travhästtätt område, även ett handfullt antal ridhästar finns där. Byborna i Höglandsnäs torde vara dom mest hänsynsfulla & trevliga som finns, iaf när jag travade omkring på vägarna där. Saktade alltid ner, visade hänsyn och var det någon gående så fick man sig ofta en pratstund.

Rötägg finns/fanns även där, i ett litet hus vid vägen…….

Vad många inte vet om är:
Hästarna har alltid rätt i trafiken

Man får tycka att det är hur illa eller hur jävligt man bara vill men så är det.

Visst finns det rötägg inom ryttarna oxå, låter hästarna skita vid infarter/postlådor mm när man är efter byvägarna, och skäms på er! ni kanske inte är många men ni märks!
Nog om detta
Vad händer idag? Ja inte mycket, har kört lite skoltransporter i morse och fått ha vägsupport med kollegan ”Emma i källaren” då hon hade problem att hitta en väg, Inte lätt att vara från Gävle och ha slut ström i Gps:en….. (men det finns en karta i bilen hon körde)
Ska & lämna in sonens julklapp på Elgiganten för reparation….. Tv:n visar visst en massa konstiga färger bara *suck* där får man för man köper nytt & det var då inget billigskräp heller så vi får se vad dom säger

About the author: uddenhaxan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.