31. mars 2010 · 1 comment · Categories: Allmänt · Tags: ,

Dripp droppet har slutat!

Men hur omfattande det är får vi kolla längre fram. Orsaken är tydligen att det rör som går ut genom taket & tillhör utsug från tvättstuga, wc & köksfläkten går bara ca 1½ dm ovanför taket vilket medfört att den varma luft som gått ut har tinat snö som då runnit in..

Har hittat is på vindan som är utburen men inte speciellt mycket vatten *hmm* Ja vi får kolla upp det vidare men det har slutat droppa iaf


Sambons snyggt uppborrade hål i taket…

Annars så har jag varit sängliggandes några dar eller åtminstone haft försökt ta det lugnare. Ett bra sätt att ta det lugnt var att läsa Stieg Larssons Milleniumtriologi, jag vet jag är lite sen av mig men nu är det gjort & bra var dom!

Nä nu ska jag fortsätta sortera papper!

Ha det bra

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Hej !
    Kul att du kikat in på min blogg = )
    Glad påsk önskar klimakteriehäxan…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.