-28 grader står mätaren på nu!

Eldar i kaminen för fullt, var bara 17 grader inne när jag vaknade *brr*. Sov till 9 innan jag behagade att slå upp mina blå & vad glad man blir när det är ljust ute på morgonen men än bättre att solen skiner!

Plockat lite som vanligt, förstår inte hur diskbänken & övriga ytor kan bli belamrade med grejjer när man kommer hem från jobbet, dom var ju inte det då jag for??! Hmm måste vara småfolket som drar fram….. 😉

Måste dock in till stan en sväng under dagen men det är väl det enda. I morrn ska jag på ett spännande fotouppdrag! Inomhus som tur är! Resultatet kommer säkert att visas sen, hoppas dom blir nöjda =)

About the author: Lotta

Norrbottniska som hamnat i Tokholmia Kört lastbil (schakt/grus) i denna tokiga stad några år, mestadels på norra sidan. Bytte till växlare sommaren -18 och dET är bland det roligaste jag gjort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.