Bloggning från typ Arlanda

hmm

maj 28, 2008 | Comment

Försöker ändra stilmallen till en ”färdig” men den ändras inte….
Hmm, får spåna vidare.

Ska försöka sova en stund idag, kom inte hem förräns halv 2 inatt.

Var upp till 23 landningen på Kallax & efter leverans av kunder så gjorde jag en insats och tvättade taxin, vilket som inte blivit gjort på ett långt tag, såg det ut som. Men nu är det då gjort. Men jag ska då inte köra den bilen på ett tag, sitter i liten bil idag & en annan storbil i morgon, sen är jag LEDIG (igen).


Ska på PRK & fota ponnyhoppävlingar i helgen, blir mycket fotande framöver. A vill att jag följer till Boden nästkommande helg men då jobbar jag faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.