31. oktober 2011 · 2 comments · Categories: Blogg · Tags:

Jag lägger in kort i bloggen & det ska man göra för det är ju supertråkigt med bildlösa inlägg men…..

Varför lägger man in ett antal (stora) bilder efter varann i ganska krass (suddiga) kvalité som är på ungefär samma sak?
Bilderna ger  egentligen inte annat än bloggägaren tillfredsställelse som vet vad bilderna handlar om. Har ni nån aning om vad som händer här?

Ex

Hoppas ni förstår hur jag menar, nu var jag snäll & gjorde bara tre ”dåliga” bilder, oftast så brukar det vara några till….


Ibland så är ju mobilen det enda man har & då funkar det ju men just det där att lägga upp flera otydliga bilder på i princip samma motiv, det är det jag undrar över. Inte att man användet mobilen för att ta foto på sitt barn, djur,  ”dagens outfitt” osv
Är inte hos någon speciell kategori av bloggare jag sett det utan det förekommer lite överallt

Någon förklaring??

Måntro föresten vart jag hittade damen?¨

I övrigt så blev det ingen fototur idag, blev trött där vid halv 8 & tog mig en lur på soffan. Vaknade vid 11 & var helt mossig och hade ont överallt. Hoppas det gått över tills i morrn!!

About the author: uddenhaxan

2 kommentarer

 1. Är damen fotad vid Handelsträdgården i Råbäcken? De brukar ha en dam med cykel på sommaren och en tomte på vintern om jag minns rätt 🙂

  För min del så funkar bloggen som en öppen dagbok där innehållet i första hand är för min skull så därför kan jag ha en del skumma bilder, men de är även riktade mot en del av mina läsare, tex släkten, någon av hundarnas uppfödare, etc.
  Jag bryr mig inte så mkt om läsarantal och sånt utan bloggar mest för att det är kul 🙂
  Något luddig kommentar men hjärnan säger error efter dagens arbetspass 🙂

  • Du har väl aldrig skumma bilder!
   Du har väl aldrig tex 7 bilder som visar hur ditt namn växer fram i brodyr maskinen, eller har du det? :P, du fattar hur jag menar =)
   Handelsträdgården i Råbäcken har jag aldrig varit i, bilden är fotat från en taxi så säkert i nån by häromkring 🙂
   Bloggen är som en dagbok för mig med, ibland har man väl nån skum bild med 😛 Men tyvärr har inspirationen varit låg för att fota så antingen blir det bildlöst eller gamla bilder…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.