15. september 2011 · 1 comment · Categories: Blogg · Tags:

Hamnade på en blogg som skrev följande:

Jag ska försöka göra en lång historia kort….

Det var sommaren 2011
Vi skulle bo på lyxhotel, ett alldeles nytt Sunwing resort (som anses vara det ultimata resemålet för barnfamiljer), Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach med ett stort vattenland. Barnen var överlyckliga den dagen vi bestämde oss, ett helt år innan det var dags att resa. Vi sparade för att ha råd till denna fantastiska upplevelse med hela familjen.

Två veckor innan avresedatum fick vi veta att hotellet inte var klart, det fattades lite möbler och lister. Vi blev placerade på annat ”bättre” hotell, eller kunde vi få pengarna tillbaka, några andra alternativ fanns inte. Vi skulle få använda vattenlandet på det nya hotellet som låg precis bredvid och där skulle vara personal som kunde se efter de stora barnen som kunde simma själv. Jag frågade speciellt om detta vid två samtal med Ving eftersom min son inte ville åka annars, och på grund utav att en i familjen sitter i rullstol är det omöjligt att vi ska förflytta oss hela tiden. När vi kommer ner till Egypten och sitter på bussen till hotellet får vi veta att vattenlandet inte är färdigt, det saknas en pump. Istället skulle det gå två bussar om dagen till ett annat vattenland 15 minuter bort, detta skulle man boka en dag innan.

Läs hela inlägget & se bilderna hos FNULAN , verkar som att ARN, jurist & kvällstidningarna är inblandade.
Visst hade Ving koll på läget… aldrig att detta hade hunnit klart på 14 dar, ser nu att dom skriver på sidan att dom ska öppna hotellet vintern 2012, måntro om dom hinner klart tills dess? 😛

About the author: uddenhaxan

1 kommentar

  1. Hej!

    TACK för att du uppmärksammar alla på detta! Vår kamp fortsätter och att se anonyma bry sig så mkt gör mig så otroligt rörd!!

    KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.